Deff 2015

2015-01-05
11:54:00

#29 Då är det spikat!

Hallå igen alla nyfikna!
 
Då är det spikat. Efter minst 1 år av velande så har jag äntligen tagit tag i det och bestämt mig för att tävla i Men's Physique!
 
Jag har precis snackat ihop mig med en coach och i detta nu sitter jag och läser igenom ett nytt kost- och träningsschema som han har skickat till mig. Det ska bli riktigt spännande att testa något nytt även om det schemat jag har kört de senaste åren har gett oerhört bra slutresultat! Omväxling förnöjer - framför allt vad gäller träningen och de övningar man kör!
 
Kosten i det nya schemat är förhållandevis likt mitt nuvarande schema bortsett från ett par detaljer. Träningsschemat, däremot, innehåller ett gäng övningar som jag väldigt sällan eller aldrig kör. Kanske är det just det jag behöver för att återigen börja växa som jag gjorde förr?
 
Angående själva tävlingen så kommer jag primärt att sikta på Alströmertrofén i Alingsås lördagen den 13 juni 2015! Det är en nybörjartävling där Men's Physique är en av fem tävlingsgrenar och där det är helt förbjudet att använda någon form av kroppsfärg, olja eller liknanade. Huvudsponsor 2015 kommer att vara en gammal bekant från gymmet i Växjö - Adam Tell - med hans företag Dcore! Go check it out!

 
 
Tanken är nu den kommande tiden att jag ska sätta igång asap med det nya träningsschemat och bättra på bland annat bredden på ryggen och poseringstekniken för just ryggen. Bilder från detta kommer att komma upp i framtiden när jag och min coach fortsätter att poseringsträna. Faktum är att vi hann med två poseringsträningar nu i mellandagarna, vilket var jäkligt kul!
 
Nu återstår ett gäng förberedelser såsom mentalt fokus inför dietens start, inköp av mat och kosttillskott, samt en dialog med MMSports för att se om jag kan ingå i deras Team nu under tävlingen!
 
Precis som förra året så kommer jag att hålla er uppdaterade med inlägg, bilder, fettmätningar och annat spännande här på bloggen!

Tills dess..!