Deff 2015

2014-07-23
23:31:51

#24 (Nya) kosttillskott och #MMSPORTS-bilder!

Halloj!
 
Jag är tillbaka. Jag ber om ursäkt att det tar en vecka eller två mellan inläggen nuförtiden, men eftersom jag är så otroligt dålig på att ta bilder och videor på gymmet (och annars också för den delen) så känns det som att jag inte vill tråka ut någon med bara en massa text..!
 
HUR SOM HELST. Dagens ämne är kosttillskott och jag postar därmed lite bilder från sista deffdagens fotoshoot här nedan! Enjoy once again!
 
 
 
Vad gäller kosttillskotten så har jag gjort ett par ändringar nu så här efter deffens "slut". Dels så har jag bytt ut Whey-Isolatet innan och efter träningen till bland annat Whey-100 innan och Gainer efter. Anledningen är självklart att jag nu återigen vill börja bygga muskler istället för att bara underhålla dem.
 
Mer kolhydrater (i rätt form) = bättre återhämtning och mer muskelbränsle!
 
I övrigt kör jag fortfarande Diet Fuel som mellanmål på förmiddagen och Whey Isolatet på morgonen. Isolatet är perfekt på morgonen för att snabbt ladda upp med protein efter en 'lång' natt utan något intag av energi. Detta "sköljer jag ner" med en skål fiberberikad havregrynsgröt - mumsigt! Om inte annat håller man sig på det ända till mellanmålet ett par timmar senare! Mellanmålet i sin tur - med risk för att jag upprepar mig från ett tidigare inlägg - är till för att jag ska kunna fortsätta jobba och hålla igång ända fram till lunchen. Utan den svälter jag bokstavligt talat ihjäl och när jag blir katabol - vilket man ALDRIG ska bli - så presterar jag sämre och blir svagare både fysiskt och pykiskt. Diet Fuel består av 70% långsamt protein (kassein) och 30% vanligt vassleprotein, vilket är den perfekta kombinationen eftersom man precis börjat bli hungrig efter frukosten och måste hålla sig ytterligare ett par timmar.
 
Avslutningsvis så tänkte jag avslöja att jag i dagarna har gått och funderat mer och mer på att köra ytterligare en deff i höst/vinter. Målet blir i så fall att tävla. Den kommer dock inte bli i närheten så lång som den förra men så kommer jag ju inte att ligga så högt i fett-% vid starten heller. Vi får se hur det blir! Så fort jag har bestämt mig så kommer jag skvallra om det här!
 
Until next time!