Deff 2015

2014-09-26
21:28:00

#27 Coke - too good to be true?

Well well!
 
Då var det dags igen! Nyligen hemkommen från gymmet efter ett tungt och minst sagt effektivt axelpass. Jag var nämligen hemma från jobbet kl 19.30 och gymmet stänger av någon speciell anledning en timme tidigare på fredagar (21.00) än övriga vardagar (22.00).. Mitt jobb har då inte kortare öppettider bara för att det är fredag. Och inte någon elektronikkedja, matvarubutik eller shoppingcenter heller. Men, men - så kan det va'! Slut på gnällandet!
 
Min nästa lediga dag från jobbet är på tisdag nästa vecka. Då bär det av till MMSports på Övre Husargatan här i Götlaborg! Jag ska inhandal den relativt nya BCAA-XX med COLASMAK! Hade jag varit en tjej i åldern 15-18 år hade jag troligtvis brustit ut "Oh. My. God." när jag fick höra om den nya smaken, men nu får det räcka med ett sansat (men ändå väldigt exalterat) "göööött!". Smaken har fått väldigt bra omdöme från övriga MMSports-freaks så det ska bli väldigt spännande att testa den! Dessutom börjar min Body Science Gainer ta slut så det får bli något kilo till där!
 
 
Dagens träningspass bestod av 5 set av vardera militärpress, axelpress, stående rodd, axellyft framåt med viktskiva (vad fasen det nu heter med ett mer graciöst ord?) och vanliga trapslyft i smithen. Jag avslutade sedan som vanligt med fem set mage! Jag hade gärna kört en axelövning till, men uret slog 20.57 när jag var klar med sista setet så det fick helt enkelt räcka så.
 
Det känns jäkligt skönt att äntligen kunna bulka lite och därmed lägga på lite massa. Jag märker tydligt att jag blir starkare i både bänkpressen, marklyften och knäböjen. För mig är det en precis lika bra motivation som att se mig själv superfit i spegeln, om än kanske på ett lite annat sätt. Nu är det bara att kötta i vinter. Vi får se lite hur det blir med den där mellansäsongs-deffen jag snackade om i tidigare inlägg.. Just nu känns det som att bulken går så bra att det vore synd att helt plötsligt stoppa det. Jag vill ju inte bara träna för att underhålla de muskler jag har, utan jag vill ju faktiskt bli starkare och större också. Men mer om det i senare inlägg!
 
Nu ska jag lösa ett problem med airplay kontra förstärkare kontra router och sen hoppa i duschen.
 
Tjena på er!