Deff 2015

2014-08-28
20:00:59

#26 Tid för bulk - bilder och tips från coachen!

Återigen intar jag soffläge för att uppdatera er om det allra senaste!
 
Jag är precis tillbaka från ett stenhårt benpass och sitter nu och häller i mig en shake med Body Science Gainer, samt en med Body Science EAA-XX blandat med Body Science Creapure! Den perfekta kombinationen för återhämtning och tillväxt efter ett hårt träningspass!
 
 
Idag var det som sagt ben som gällde och därmed en jäkla massa lår- och vadset. Jag körde bland annat liggande benpress, sittande vadpress, samt Good Mornings (med hängande skivstång). Sittande vadpress är min absoluta favorit när det kommer till att träna vader och ger ett rejält pump när man maxar sina set! Sammanlagt blev det 25 lår-set (x max) och 15 vad-set (x max).
 
 
Som vanligt så avslutade jag med 5 maxade set mage!
 
 
 
Lite tips från coachen vad gäller benpass:
* Kör med långärmad även om du svettas som en gris. Det hjälper dig att hålla kroppstemperaturen och pumpet uppe och därmed även motivationen!
* Kör utan skor. Detta ger dig väldigt mycket bättre kontakt och inte minst balans i övningar som exempelvis squats (knäböj) och Good Mornings. En hög, dämpad häl gör att du lättare faller framåt och du måste då koppla in vaderna för att hjälpa dig hålla balansen.
* Maxa alltid dina set! Olika personer bygger förvisso benmuskler olika lätt, men om du är som mig så märker du snart att det är enda sättet att faktiskt lyckas bygga. No pain, no gain - så att säga! ;-)
 
Nu ska jag slänga i mig ett gäng aminosyror till och sen hoppa in i duschen för att sedan slå mig ner i soffan en stund! Och som vanligt så blir det lättkvarg och hallon till kvällsmat - yummi!
 
Tack för den här gången!