Deff 2015

2014-11-20
23:23:32

#28 - Bigger, stronger and...preparing for winter?

God afton i julestugorna (too soon?)!
 
Till att börja med: svar NEJ - jag tar inga olagliga preparat, trots rubrikens inspirationskälla. Så, nu när vi har det utrett:
 
Jag är alltså återigen tillbaka efter ett gäng veckors frånvaro från min smått brandfarliga dator! Som jag sagt tidigare så händer det inte sådär supermycket nytt nu under bulken, men tack vare detta lilla uppehåll så finns det ett par nyheter som jag skulle vilja dela med mig utav!
 
Först och främst så blir det - som ni kanske redan har förstått - inte någon "mellansäsongsdeff" som det tidigare talats lite löst om. Anledningen är som jag sa i förra inlägget att bulken går så pass bra just nu att det känns dumt att bryta den. Jag blir större, starkare och kanske även lite fetare (eller mindre tajt?)!
 
Andra och näst främst, så är det ju snart dags för Fitnessfestivalen här i Götet (29-30/11) och det kommer bli en lite speciell vistelse både för mig och alla andra som ska dit anar jag! Dels så ska jag för första gången köpa biljetter till ett par av årets tävlingar - CBB (Classic Body Building) och Men's Physique - vilket ska bli jäkligt spännande! Det ska bli riktigt kul att sondera terrängen för att se vad man eventuellt skulle kunna stå emot en vacker dag! Dessutom firar Fitnessfestivalen 10 år i år (hipp hipp!) och jag ser fram emot vad de har hittat på för skojsigt för oss gymråttor denna gång! Så länge jag hittar ett par schysta GASP-mjukisbyxor som jag kan ha till och från gymmet så är jag nöjd! Det börjar bli lite småkyligt att traska fram och tillbaka i shorts nu när det är sådär 5-6 grader om dagarna..
 
Tredje och (typ) sist så får ni inte glömma att rösta på MMSports som Bästa Nätbutik 2014 i Prisjakts undersökning! Det gör ni enkelt och smidigt häääääääääääär! Sen vill jag även tipsa om en jäkligt god smak på aminosyror (BCAA-XX) - BERRY! Den är riktigt jäkla god och fick ersätta Cola-smaken som jag i förra inlägget prisade som en högre makt! Cola-smaken var förvisso precis så god som jag hoppades på men det skadar ju inte att variera sig ibland!
 
 
 
Då skulle jag vilja tacka för denna gång och önska eder alla en wuiktigt god jul som vi smålänningar säger! Om jag inte lyckas pallra mig hit innan dess så klart..men jag bjuder på den ändå! Haj!