Deff 2015

2014-05-27
22:19:39

#19 Tillbaka igen! Tuffa tider..!

Tjenare mannen! ..och kvinnan!
 
Nu har jag äntligen lyckats skrapa ihop ett par få minuter till bloggandet i min för tillfället extremt stressade vardag! Jag jobbar, tränar och fixar med nya lägenheten ungefär 19 timmar per dygn och sover resterande 5 timmar - och har så gjort i cirka 1,5 vecka. Det var en lite speciell känsla när jag höll på att somna ståendes mitt under ett tungt lyft på jobbet idag kan jag säga, hehe.. Ögonen är rödsprängda och det känns som att jag hade behövt klona mig minst 10 gånger för att hinna med allt som behöver göras! MEN det är bara att hålla lågan uppe så är jag snart ifatt igen!
 
I måndags gick jag upp i ottan för att göra en av mina sista Tanitamätningar för denna deffen. Jag är nu inne på min 15:e vecka vilket var den kortaste perioden jag bestämde mig för att köra. Dock har jag beslutat att köra 18 veckor - dvs fram till midsommar - eftersom det går så bra och jag trivs med mitt rutinbaserade leverne vad gäller framför allt kost och träning.
 
Men, men - nog tjatat om en massa världsliga saker! Här kommer the hard facts - bokstavligt talat.
 
Som ni ser så minskade jag rätt så drastiskt i kroppsfett de senaste två veckorna - hela 2,1! Lägg märke till att förra årets resultat är efter 15 veckor och detta årets är efter 14 veckor. Jag är rätt övertygad om att detta beror på mitt extremt fysiskt krävande arbete (som har blivit ännu mer krävande än förra året) och som jag kombinerar med väldigt mycket spring överallt pga flytt, träning, m.m.
 
Tyvärr kan jag inte förgylla er vardag med några bilder då det helt enkelt inte har funnits tid att ta några! Jag ska försöka lösa detta asap så att ni får se dagsformen i annat än siffror! Jag kan däremot hjälpa er att själva sammanställa en bild med hjälp av lite stödord; lite underhudsfett, magrutor, vaskuläritet (synliga blodådror), lätt solbränd och ett självbelåtet smile under det nyblekta håret! ;-)
 
Nu ska jag slänga i en maskin tvätt och hoppa raka vägen in i duschen för att ta farväl av 'the filth of the day'.
 
So long!