Deff 2015

2014-02-25
22:59:03

#7 Cheat meals och dagens tips/övning/kosttillskott/träningslåt!

Goder afton!
 
Tänkte köra en lite kortare update idag för omväxlings skull! Framför allt för att det börjar bli sent och jag måste hinna duscha och häva i mig kvällsmat och kvällens kosttillskott.
 
I lördags var det dags för deffens första cheat meals - och jag drog på precis som vanligt, mums mums! Traditionsenligt så blev det McDonalds till lunch och på kvällen så drog jag en slabbig pizza!
 
BigMac & co, plusmeny, extra cheeseburgare, vitlöksdipp, 9-bitars Chicken McNuggets & co, plusmeny, 2st sötsur dipp. Blev lite kämpigt med cheeseburgaren i slutet, skall medges. Totalt 2795 kcal! På kvällen blev det en kebabpizza med pommes för att fylla ut lite! ;-)
 
Dagens träningstips:
Träna med musik i öronen. Det ska vara musik som du rycks med av och som får dig att fokusera på det du gör, samt stänger ute allt runtomkring, exempelvis prat/snack från andra tränande. Bra musik höjer både ditt fokus och din motivation under träningen!
 
Dagens övning:
Dagens övning kommer från dagens armpass där jag bland annat körde en jäkligt bra tricepsövning, så kallade bänkdips (benchdips). Är det för lätt så bara lasta på ett par 20kg-vikter på låren!
 
Dagens kosttillskott:
Body Science ZMA innehåller Zink, Magnesium och Vitamin B6 och hjälper dig med återhämtningen under natten. Man känner att man får ut mycket mer av sömnen och vaknar upp mycket piggare än vanligt! DOCK kan de bidra till att man drömmer lite konstigt (och mycket). Men det är det absolut värt! Intas före sänggående.
 
Dagens träningslåt:
Brennan Heart ft. Jonathan Mendelsohn - Imaginary - underbar att avsluta passet med om du kör situps, stretchar, etc...!